Kleine en grote renovatiewerken

Correct uitgevoerde renovatiewerken door Dito Renovatie uit Beersel

Plant u bepaalde renovatie- of verbeteringswerken aan uw woning? Of moet uw terras of oprit dringend aangelegd worden? Laat deze renovatiewerken regio Beersel dan uitvoeren door Dito Renovatie en ontdek ons puur vakmanschap!

Renovatie- en verbouwingswerken

Zorg voor ervaren vakmannen als het aankomt op renovatie- of verbouwingswerken en neem contact op met Dito Renovatie. Wij zorgen voor een vlekkeloos verloop van al uw opdrachten!

Vloer- en tegelwerken

Zowel voor plaatsing van parket, laminaat als alle soorten tegelvloeren kunt u steeds bij ons terecht. Onze vloer- en tegelwerken worden uitgevoerd met de grootste precisie en de beste materialen.

Gyproc- en isolatiewerken

Besparen op uw energiefactuur? Het kan door isolatie te laten plaatsen! Ontdek onze diverse gyproc- en isolatiewerken en kies voor een fikse verlaging van uw energiekosten.

Platte daken

Ook voor platte daken kunt u steeds terecht bij Dito Renovatie. Wij zorgen voor een perfect geplaatste platte daken die uw boventerras of bijbouw correct beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Terrassen en opritten

Het aanleggen van uw terras of oprit verliep nog nooit zo vlot! Ontdek hoe wij uw tuin in een mum van tijd omtoveren tot een ware relaxatieruimte waar het heerlijk vertoeven is op uw nieuw terras. Ook het vernieuwen van bestaande terrassen en opritten nemen wij voor onze rekening.

Contact

Geïnteresseerd in ons vakmanschap? Neem dan meteen contact op, of bezoek onze website www.ditorenovatie.be!

BATIBOUW+ PARTNER